onsdag 26 oktober 2011

semi-perfektionist

Struntar i min perfektionistiska ådra och skriver detta inlägg. Kan ju fan inte skriva en jävla Pulitzer-vinnande roman varenda gång jag skriver ett inlägg här..

there(ej stor bokstav i början av mening amagaaad, och internetsprååk, amagaaaaawd), har en hel del tankar om vad jag bör fokusera på i mitt liv framöver. Får helt enkelt skriva ner mer av dom på papper så jag kan se det mer tydligt.

söndag 23 oktober 2011

Comeback

Det var längesen jag uppdaterade denna bloggen. Tröttnade på att skriva för jag tänkte "vem fan läser det här? bryr sig ens någon?" och jag har varit extremt deprimerad(på riktigt, inte "åh va jobbig dag, inga nya facebook-inlägg :( saaaaad") otroligt länge. Trodde aldrig att det skulle hända mig men jag har senaste halvåret(har väl varit en långsam process i minst över ett år) helt tappat lusten för att träna och bry mig om kropps-mål. Så kan det gå om man har alla äggen i en enda korg.

Enda jag fruktar är att "förlora" min kropp, bli fet och ospeciell igen. Well, har inte blivit fet i den bemärkelsen men har lagt på mig ett par kg depp-fett pga hemsk leda. Inte lätt att hålla kcal-intaget när det enda som känns gott i livet är att äta och supa(har verkligen gått in för det sista, varit period-alkoholist). Är bättre nu med en del hjälp från min psykolog(den som är bra, inte den andra som suger) senaste veckorna. Börjar känna ork och få intresse i andra saker än droger och hur allt suger i mitt liv(och i övrigt också).

Skiter i om ingen läser detta för det känns bra att skriva av sig lite på en offentlig plats(teh interwebz).

Har påbörjat ett försök att få träningsrutin till rutin(om man inte räknar med något pass typ varannan vecka eller var tredje eller alls är en rutin) och hittils är 1 träningspass av 8 avklarade. Tänkte köra 8 dagar i rad(låter overkill men jag är verkligen svag nu så min kropp pallar det, blir ingen extrem intensitet än så länge hur mycket ja än vill) men idag skjöt jag upp det tills imorgon, kör en svält-dag idag för jag känner mig så himla tjock nu.Fått grejer gjort idag t.om, orkar inte skriva om det dock.

Ja det får räcka så länge. pz out